Hoe kunnen we u vandaag helpen?

Opslagopties per productversie

U bent hier:
< Terug

In dit diagram worden de beschikbare opslagopties per productversie weergegeven

MKB

Met NTFS op Active Directory

https://www.myworkdrive.com/support/provisioning-a-share-in-myworkdrive-simple/

Via Serviceaccount met Entra ID

https://www.myworkdrive.com/support/provisioning-local-and-smb-storage-with-entraid-authentication/

Azure-bestandsshare via SMB

Voor Azure File Share via SMB is geen specifieke productondersteuning vereist, omdat het een native SMB-implementatie is. Het werkt met alle versies van het product die Active Directory Identity en SMB Storage gebruiken.

Het vereist wel configuratie met Azure.
AzureFile Share via SMB-installatie

OneDrive/SharePoint

Ondersteuning voor OneDrive/SharePoint is toegevoegd in versie 6.4.1. Het wordt ondersteund met Active Directory- of Entra ID-identiteitsproviders.
OneDrive-installatie
SharePoint-installatie

Azure File Share, Azure Blob Storage via API

Azure-bestandsshares en Azure Blob Storage via API worden geïntroduceerd in versie 7.0
Gedetailleerde bespreking van opslagopties in versie 7

Voor sommige verbindingsmethoden in Versie 7 is het gebruik van Entra ID Identity vereist
Entra ID Identiteit instellen